top of page

Klankmassage

Resonantie

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Wanneer klankschalen op en/of rondom je lichaam worden gezet en worden aangeslagen met een klopper, resoneert je lichaam mee met de geluiden en trillingen. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Ieder lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.

 

Loslaten

De trillingen van de klankschalen dringen dus door in je lichaam. Blokkades in je lichaam, maar ook mentale blokkades worden opgelost, de energie gaat weer stromen. De trilling en klank ontspannen je volledig. Dat helpt bij het loslaten van spanningen, wat heel bevrijdend is.

 

Stilte

Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je in contact met de stilte in jezelf.

Voor meer informatie over de klankmassage met een klankbad en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via onderstaande button.

Voor de klankmassage met klankbad betaal je € 75,00. De sessie duurt 1,5 uur. 

Een afspraak kan tot 24 uur voor het begin van de sessie kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

 

 

 

 

 

 

De ervaring van Saskia 

Ik heb een klankmassage gehad bij Leontine. Wat een bijzonder fijne ervaring. Ik voelde me heel vertrouwd door haar zorgvuldige en aandachtige manier van werken. Net zoals zij haar yogalessen geeft. Door de klankschalen, beginnend op m’n lichaam, kwam ik in een proces terecht van mijn hoofd naar mijn hart, waarin ik steeds meer kon ontspannen. Alles in mijn lichaam werd losgetrild en Leontine voelde daarbij intuïtief heel goed aan waar blokkades zaten en gaf daar moeiteloos aandacht aan.

 

Door het klankbad van klankschalen in het tweede gedeelte kon ik nog dieper ontspannen en werd ik geleid naar een staat van alleen maar ‘zijn’. Helemaal uitgelijnd en in balans. Daarnaast voelde ik een diepe tevredenheid en dito lach op mijn gezicht.

Dank je wel Leontine!

bottom of page