© 2017 Proudly created by Adstitit

Klankmassage

Resonantie

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Wanneer klankschalen op en/of rondom je lichaam worden gezet en worden aangeslagen met een klopper, resoneert je lichaam mee met de geluiden en trillingen. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Ieder lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.

 

Loslaten

De trillingen van de klankschalen dringen dus door in je lichaam. Blokkades kunnen worden overwonnen, zowel blokkades van je gedachten als in je lichaam. De trilling en klank ontspannen je volledig. Dat kan je helpen met het loslaten van spanningen wat heel bevrijdend kan zijn.

 

Stilte

Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je in contact met de stilte in jezelf.

Voor meer informatie over de klankmassage met een klankbad en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via onderstaande button.

Je betaalt € 65,00 voor een sessie van 1,5 uur.