© 2017 Proudly created by Adstitit

Else Schipper

Yoga....Try this at home

‚Äč

Toen ik mezelf in het najaar van 2012 over de streep trok om op yoga te gaan, vond ik het best spannend. Want natuurlijk zou ik te stuntelig zijn om de yoga-oefeningen goed uit te voeren ... Al gauw werd me duidelijk dat het perfect aannemen van de houdingen helemaal niet de essentie van yoga is.

 

De woorden ‘oefen je tevredenheid’ die Leontine ons herhaaldelijk meegeeft, hebben niets met prestatie te maken maar alles met aandacht, ervaren en accepteren. 

 

Door yoga ben ik me bewuster geworden van mijn sta- en zithouding en maak ik regelmatig tijd vrij voor (ademhalings)oefeningen, mantra’s en meditatie.

 

Wat voor mij begon als ‘gymnastieken op een matje’ blijkt niet alleen een positief effect te hebben op mijn beweeglijkheid  maar op mijn hele functioneren en de yogalessen bieden me veel inspiratie om thuis mee verder te gaan.

Erna de Heus

Toen ik in begin 2012 een artikel in de krant zag staan over de yogalessen die Leontine wilde opstarten twijfelde ik geen moment en meldde me aan. Yoga heeft mij veel gebracht. Naast gezelligheid, ook rust en inzicht, diepgang en ontspanning. Een moment in de week waar ik steeds weer naar uitkijk. De manier van lesgeven spreekt mij enorm aan. De rust die Leontine uitstraalt en het respect waarmee ze lesgeeft. Erg fijn!

Jannette van Ommeren

Ik kijk iedere week uit naar de

Yin yogalessen van Leontine.

Door haar rustige en vriendelijke begeleiding en de goede sfeer

in haar lessen, kom ik er heerlijk ontspannen vandaan.

Maar minstens zo waardevol

vind ik de doorwerking in mijn dagelijks leven.

Ongemakken mogen er soms

zijn en hoeven niet altijd gelijk opgelost te worden.

Tijdens de lessen ervaar je dat je gedachtes van verzet je grootste vijand zijn. Zodra je de situatie accepteert en je overgeeft aan de oefening/omstandigheden, wordt het gemakkelijker.

De lessen maken me stressbestendiger en ik zou het iedereen aanraden om te proberen of het bij je past.