top of page
Openingsfoto.jpg

 

Harriët over de yogalessen

Met veel plezier ga ik wekelijks naar de Yin Yoga les van Leontine.
De lessen zijn gevarieerd, elke week weer anders en vaak met een thema zoals de ademhaling of de 7 chakra's.
De opbouw van de les is fijn, dit zorgt ervoor dat ik na de les ontspannen naar huis toe ga. De groepen zijn klein zodat er persoonlijke aandacht is en ik me veilig voel in de groep. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd met Leontine’s prettige stem.

Er wordt een alternatieve oefening aangeboden indien de oefening jou niet past. 

Naast veel aandacht voor de les is er ook aandacht voor de setting. Tussen brandende kaarsjes staat elke week een vers boeketje bloemen, afgestemd op het seizoen of het thema zoals de kleuren van de chakra's 
Kortom hele fijne yogalessen, echt even tijd voor mezelf! ❤️

Ina over Wandelyoga

Wandelyoga vindt plaats op een door Leontine nauwkeurig gekozen prachtige plek. De nadruk ligt niet op de afstand maar op de beleving en de verbinding met alles om ons heen. Iedere wandeling heeft een ander thema waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Leontine creëert en bewaakt de warme, veilige sfeer. Hierdoor ontstaat er ruimte om ervaringen uit te wisselen.
 

Voor mij is de Wandelyoga een moment om:

  • bewondering en respect te voelen voor de natuur

  • te ervaren dat dat de basis is

  • dankbaar te zijn voor zoveel moois

  • me voor de rest van de dag rustig te voelen.

 

Dankjewel lieve Leontine voor de fijne wandelingen en vooral voor de zorgvuldigheid waarmee je ze organiseert.

Liefs van Ina

Corina over de yogalessen

Al een aantal dagen vraag ik mij af hoe het komt dat ik me zo energiek, vol levenslust en blij voel. 
Bij het lezen van je nieuwsbrief komt het antwoord binnen; de oefeningen van de yogales brengen me dit.

Dankjewel dat je doorgeeft.... 

Saskia over de klankmassage

Ik heb een klankmassage gehad bij Leontine. Wat een bijzonder fijne ervaring. Ik voelde me heel vertrouwd door haar zorgvuldige en aandachtige manier van werken. Net zoals zij haar yogalessen geeft. Door de klankschalen, beginnend op m’n lichaam, kwam ik in een proces terecht van mijn hoofd naar mijn hart, waarin ik steeds meer kon ontspannen. Alles in mijn lichaam werd losgetrild en Leontine voelde daarbij intuïtief heel goed aan waar blokkades zaten en gaf daar moeiteloos aandacht aan.

 

Door het klankbad van klankschalen in het tweede gedeelte kon ik nog dieper ontspannen en werd ik geleid naar een staat van alleen maar ‘zijn’. Helemaal uitgelijnd en in balans. Daarnaast voelde ik een diepe tevredenheid en dito lach op mijn gezicht.

Dank je wel Leontine!

Marleen over de klankmassage

"Ondanks dat ik eerder ervaringen heb met klankbaden is de klankmassage van Leontine een heel andere ervaring. In het voorgesprekje dat we hebben warmt Leontine de klankschaal op met haar eigen lichaam. Hierdoor voelt de klankschaal die zij daarna op mijn lichaam zet als één met het lichaam en niet als een apart metalen voorwerp. De trillingen van de schaal vormen op verschillende plekken van het lichaam een unieke ervaring. In mijn knieholtes voelen de trillingen weer heel anders dan op mijn heupen, waar ik op dat moment spierpijn heb.​ Naast de aangename fysieke ervaringen van de trillingen ervaar ik mezelf één met het geluid, alsof ik in een cocon ben waar alleen ik en de klanken bestaan.

 

​Leontine slaat met zorgvuldige hand de schaal aan, waardoor de klanken steeds aangenaam zijn, ook als ze dichter bij de oren komen. Het aanslaan van de schaal op mijn hartchakra geeft een ervaring die niet onder woorden te brengen is. Het thema waar ik op dit moment in mijn leven bezig ben versmelt met de ervaring. Alles klopt.​ De ontspanning van de klankmassage is verrassend en diep doorwerkend. De hele dag blijft deze bij me en doe ik wat ik moet doen, met een heerlijke zachte ondertoon.​

Lieve Leontine bedankt voor deze mooie ervaring, ik kom zeker terug!"

bottom of page