top of page

Vijf jaar Yoga in Maurik!


Het begin

Op 1 mei 2012 ben ik met Yoga in Maurik begonnen. In mei van dat jaar startte ik met een kennismakingscursus in de hoop dat er belangstelling voor Yoga zou zijn. Binnen korte tijd was de cursus vol! Wat een verrassing was dat!

Groepslessen Yoga in Maurik

Na de zomer ontstonden er twee vaste groepslessen. Een derde en een vierde groepsles volgden snel. Deze groepslessen gaf ik in het Verenigingsgebouw van de Hervormde Kerk. Later ben ik voor de lessen op donderdagavond overgestapt naar het gebouw van Scouting Saffatin in Maurik.

Sinds 1 april geef ik daar ook de lessen op de woensdagavond.

De tuin

Het is een heerlijke ruimte waar we uitzicht hebben op de natuur. Met mooi weer zijn we in de tuin te vinden voor de yogalessen! Dat geeft een andere beleving door de verbinding met de elementen. Alle zintuigen worden op een prettige manier aangesproken. Soms geeft dat zicht op mooie zonsondergangen en beleven we intens de verstilling van de dag en van onszelf.

Yoga in verbinding

In de afgelopen jaren zijn er hechte groepen ontstaan waarin ook een warm welkom is voor nieuwe cursisten. Er is veel vertrouwen in de groepen wat maakt dat er ook ruimte is voor het delen van een traan en een lach.

Yoga en ontwikkeling

Inmiddels bied ik twee verschillende vormen van Yoga aan; Hatha Yoga en Yin Yoga.

Om mij te blijven ontwikkelen is mijn dagelijkse yogabeoefening belangrijk en volg ik ieder jaar bijscholingen. Behalve mijn persoonlijk verlangen is het ook een vereiste van de Vereniging voor Yogadocenten om bijscholingen te volgen. Zo blijft de kwaliteit van yogadocenten gewaarborgd.

Yoga – meditatie weekend “Wad en Tocht”

Het vijfjarig jubileum van Yoga in Maurik is een mooie aanleiding voor een yoga – meditatieweekend onder de naam “Wad een Tocht”. Dit weekend staat in het teken van een ervaringsreis door de zintuigen en de elementen op het Nederlandse Wad.

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie en om je op te geven kun je naar de “Agenda” gaan op deze website. Het weekend is op 15, 16 en 17 september 2017.

Dank, dank!

Dank aan de cursisten van Yoga in Maurik!

Het is iedere week weer een feest om met jullie de lessen te beleven!

Dank je wel voor jullie vertrouwen en enthousiasme!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page