top of page

Wad een Tocht! 2018


 

Een deelneemster vertelt:

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni beleefden we met zeven deelnemers, onder begeleiding van Leontine, een mooi yoga weekend met de elementen aarde, water, vuur en lucht als thema.

Na een heerlijke maaltijd en kennismaking met elkaar gingen we vrijdagavond naar buiten voor een loopmeditatie. In contact met de aarde en de omgeving konden we ‘landen’ op onze nieuwe plek. Op het gras voor het huis deden we in stilte de maangroet. We voelden de frisse wind op onze huid en hier en daar een verdwaalde regenspetter.

Op zaterdag konden we alle elementen tegelijk ervaren tijdens de zeiltocht met Wazee Zeilen op het Lauwersmeer. Bij windkracht 5 moesten we onszelf eerst stevig aarden op het dek van de boot. Het grote genieten kon beginnen: In stilte staren over het water, het horen van de kracht van de wind tegen de zeilen en in de middag het voelen van de warme zon op onze huid. Moe, maar voldaan keerden we terug naar ‘ons huis’ in Kollummerpomp.

De vier elementen kregen ook weer hun plek in het ‘stille begin’ van de zondag, het zingen van een mantra en een mooie, intense yoga les.

Met de mooie, afsluitende woorden; Tevreden, Ontspannen, Loslaten, Geluk, Rust, Mag (Kan), Aandacht, Ruimte, Heel Speciaal, So Ham en Samtosha!, sloten we het weekend af.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page