top of page

Klankconcert Yoga in Maurik


Een deelneemster vertelt:

Na het grote succes vorig jaar organiseerde Yoga in Maurik op zaterdag 14 april voor de tweede keer een klankconcert in de St. Maartenskerk in Maurik.

Wij, cursisten van Leontine, hadden ons er enorm op verheugd en het was wederom een warme meditatieve ervaring! Ik vind het al een speciale ervaring om met je yogamatje zo'n prachtige kerk binnen te stappen en een plekje te zoeken. Met een kopje thee in de hand kijk ik met verwondering naar de uitstalling van prachtige instrumenten, van alles waar geluid uit komt.

Dan neemt Thom Olschansky ons mee op een klankreis: de klanken bouwen op van lichte zoefende tot diepe sonore trillingen die je lichaam en geest als het ware een klankmassage geven en dat anderhalf uur lang. Je wordt ondergedompeld in klanken waarbij je allerlei beelden en kleuren ziet, of helemaal niets en vind je een diepe innerlijke rust. Zo zelfs dat tot mijn verrassing velen van ons de kerkklok van drie uur totaal niet hadden gehoord! Na afloop was er nog een heerlijk kopje thee.

Bedankt Thom en Leontine voor deze prachtige ervaring, een cadeautje aan jezelf.

Tot volgende keer!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page