top of page

Een nieuwe koers


In mijn yoga opleiding een heleboel jaren geleden had mijn docente, Diana Plenckers, het over momenten waarop het onrustig kan zijn in je leven. Dat je soms van die “flapper momenten” kan hebben. Wetende dat je een bepaalde koers vaart, maar ook dat er iets nodig is om weer rust en overzicht te krijgen in je leven.

De afgelopen tijd heb ik daar regelmatig aan teruggedacht. Voor mij voelde het de afgelopen tijd precies zo, een tijd van onrust, een tijd van weten dat het nodig was om een andere koers te gaan varen.

Sinds ik 7,5 jaar geleden startte met Elk yoga experience / Yoga in Maurik is er veel veranderd. De onderneming groeide en bloeide. Wat startte met een kennismakingscursus is nu uitgegroeid tot een Yoga praktijk met 9 lessen in de week en ruim 70 cursisten. (Daarnaast geef ik ook nog twee lessen in Veenendaal.)

En wat is het mooi om te zien hoe mensen binnenkomen en vertrouwd raken met de beoefening van yoga en mij regelmatig aangeven dat ze aspecten van yoga ook kunnen toepassen in hun dagelijks leven.

Ondertussen was ik ook nog twee dagen in de week aan het werk voor een bank. Iets heel anders dan yoga dus. Hoewel ik het werk leuk vond, voelde ik dat er een moment zou komen dat ik de overstap zou maken en mij volledig zou gaan richten op Elk yoga experience / Yoga in Maurik.

En nu is het zover. Na 28 jaar heb ik het bankwezen losgelaten en ben ik na een tijd van onrust en flapperen “over stag” gegaan. Vanaf nu vaar ik een nieuwe koers. Een koers waarbij ik er op vertrouw dat ik nog lang, samen met de cursisten, de yoga mag be-leven.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page